Tocmai ți-ai renovat casa sau ai construit una nouă? Felicitări! Dar acest lucru necesită o curațenie după constructor pentru a scăpa de tot praful și resturile din jur.

 

Chiar dacă tocmai ți-ai refăcut o cameră sau chiar o baie, s-ar putea să fi observat că dezordinea este răspândită în toată casa sau în spațiul de birou. Oricât de neplăcut este la vedere, este și extrem de nesănătos pentru tine să trăiești într-un astfel de mediu.

 

Ce este curațenia după constructor?

Serviciul de curățenie după constructor vine în ajutorul celor ce așteaptă cu nerabdare să se mute într-un spațiu nou construit sau reamenajat. Este necesară o curățenie amănunțită a spațiului pentru ca instalarea dumneavoastră să fie cat mai comodă și placută, iar pentru aceasta, majoritatea persoanelor apelează la o firmă de curățenie cu experiență  și cu dotarile necesare.

Acest tip de curățenie presupune:

 • Debarasarea deșeurilor rezultate în urma construcției și depozitarea în spații special destinate;
 • Ștergerea de praf a pereților cu ajutorul echipamentelor speciale;
 • Curățarea corpurilor de iluminat;
 • Curățarea plintelor, prizelor, întrerupătoarelor;
 • Curățarea amănunțită a tocurilor și a ușilor;
 • Spălarea geamurilor, chiar și a celor greu accesibile;
 • Curățarea și igienizarea grupurilor sanitare;
 • Curățarea și igienizarea bucătariei;
 • Curățarea scărilor de acces și a balustradelor;
 • Curățarea amănuntiță a corpurilor de încălzire;
 • Spălarea mecanizată a pardoselii – mochetă, linoleum, gresie, pietre naturale, parchet;
 • Șlefuire și cristalizare marmură și mozaic;

În lipsa unor echipamente performante, curătenia după constructor poate fi o adevarată provocare. Un aspirator obișnuit nu are capacitatea de a absorbi praful fin, care iți poate provoca în timp, probleme respiratorii.

De asemenea, vopseaua întărita de pe alocuri poate să iți dea mari bătăi de cap daca nu folosești soluțiile de curățare potrivite.

Noi te sfătuim să te relaxezi și să lași pe mainile unei echipe specializate această procedură.

De ce să apelezi la o firma de curățenie si la servicii profesionale?

Renovările sunt, in principiu, extrem de obositoare. Mai ales când am terminat treaba propriu-zisă, insă nu ne putem bucura incă de rezultatul final deoarece în urmă a rămas foarte multă mizerie. Așadar, ce soluții avem la îndemână pentru a trece cu ușurință peste acest ultim pas și a ne bucura de confortul casei noastre?

Cea mai la îndemână variantă este să apelăm la specialiștii in domeniu, pentru că petele, praful și deșeurile nu vor fi deloc ușor de îndepărtat, însă o curățenie profesională este foarte importantă atât pentru confortul propriu cât și pentru sănătate. Tot felul de particule sunt eliberate în aer în timpul renovărilor, incluzând diverse toxine, spori de mucegai, silicați și prafuri ultrafine care vă pot deteriora plămânii. Vopselele, lacurile și grundurile proaspăt aplicate pot fi, de asemenea, periculoase. Având in vedere posibilele pericole pentru sănătatea voastră, investiția într-o curățenie după constructor, renovare sau zugrăvit nu va mai părea atât de mare.

Înainte de a lua decizia de a face această curățenie după constructor singuri sau să lăsati acest procedeu în grija unei firme de curătenie specializate vă puteți pune câteva întrebări?

 • Timpul și energia îmi permit să încep acest procedeu?
 • Oare cât timp va dura?
 • Soluțiile și echipamentele din dotare mă ajută la finalizarea acestei curățenii?
 • Investiția în soluții și echipamente profesionale îmi va garanta rezultatele dorite?

Ce îți oferă o firmă de curățenie?

Economie

Apelând la o firmă de curățenie, vei economisi multe cheltuieli si timp, toate aceste aspecte intrând in sarcina firmei de curățenie, iar dumneavoastră nu vă mai rămâne decât să vă bucurați de timpul liber.

Siguranță

Personalul angajat este atent selectat și verificat, astfel că nu rămâne decât să vă bucurați de serviciile oferite, locuința sau spațiul dumneavoastră fiind în siguranță pe mâinile echipei.

Confort

Știind că timpul dumneavoastră este foarte important, echipa de curățenie vă asigură prin experiența sa, lucrări de curățenie rapide și produse de calitate.

Dacă sunțeți hotărâți să apelați la o firmă de curățenie, acum este momentul potrivit să ne contactați.

 

Avem o echipă mare, formată din oameni cu experință în domeniul curățeniei oferind calitate, seriozitate și rapiditate. Echipamentele de curățenie din dotare sunt profesionale și de ultimă generație, oferind un plus de ajutor chiar și in zonele greu accesibile.