Administrare proprietati

ddd

Asigurarea unui nivel ridicat de protectie impotriva factorilor patogeni in mediul in care lucram sau traim, reprezinta un element de maxima importanta in cadrul operatiunilor noastre; acum, cu precadere, interesul crescut in acest domeniu a condus la gasirea de solutii din ce in ce mai efficiente pentru asigurarea serviciilor de dezinfectie, dezinsectie si deratizare.

EFMS ofera gama completa de servicii de dezinfectie, dezinsectie si deratizare la standarde inalte de calitate pentru toti clientii sai.

Deratizarea este serviciul care vine in intampinarea nevoilor beneficiarilor legate de prevenirea si exterminarea rozatoarelor daunatoare, care pe langa pagubele materiale provocate, acestea reprezinta si un pericol pentru sanatatea omului, fiind purtatoare a unor boli grave.

Dezinfectia este o metoda de decontaminare care distruge in proportie de 99-99,9% formele vegetative ale microorganismelor. In orice spatiu se impune pe langa curatenia mecanica si realizarea operatiunii de dezinfectie.

Dezinsectia este actiunea de prevenire sau de combatere a artropodelor vectoare de germeni patogeni sau daunatoare pentru om si contribuie la realizarea mediului igienic al omului prin distrugerea sau indepartarea unor artropode direct suparatoare precum si la imbunatatirea activitatii agricole, de zootehnie si de conservare a bunurilor alimentare.

SERVICII

Alte servicii​

01 / 12